Aspectes legals i privacitat  

Les dades personals que ens facilitin nomÚs seran per a ˙s intern de Comercio-exterior.es. En cap cas es divulgaran o utilitzaran per a altres mitjans, d'acord a la llei sobre Protecciˇ de Dades de CarÓcter Personal (LOPD) (Llei orgÓnica 15/1999 del 13 de desembre), i en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaciˇ i de Comerš Electr˛nic.

INFORMACIË DE << COPYRIGHT >>

Els drets de Propietat IntelĚlectual i Industrial sobre la pÓgina web www.comercio-exterior.es, sˇn de la seva titularitat exclusiva o prŔvia solĚlicitud /permÝs de tercers, en l'exercici exclusiu dels drets d'explotaciˇ dels mateixos al moment que es consideri oport˙ i adequat per poder aconseguir aquests objectius.

Tots els continguts inclosos en aquesta pÓgina web sˇn propietat de www.comercio-exterior.es, titular de la mateixa, i es troben de forma fÓcilment accessible al p˙blic amb el prop˛sit de proporcionar quanta informaciˇ i comercialitzaciˇ es desitgi i sigui necessÓria sobre la pÓgina aixÝ com tots els productes i serveis per ella comercialitzats i oferts amb la finalitat de poder oferir una informaciˇ veraš i concreta a tots els seus clients.

En cap cas l'accÚs a aquesta pÓgina web implica cap tipus de ren˙ncia, transmissiˇ o cessiˇ total o parcial dels drets, ni confereix cap dret d'utilitzaciˇ, alteraciˇ, explotaciˇ, reproducciˇ, distribuciˇ o comunicaciˇ p˙blica sobre aquests continguts sense la prŔvia i expressa autoritzaciˇ per part del seu titular. En aquest sentit, www.comercio-exterior.es, tÚ dret de modificar lliurement i en tot moment la seva pÓgina sense cap possibilitat de reclamaciˇ a excepciˇ de l'esmentat en els parÓgrafs posteriors.

Tots els continguts i parts integrants de la pÓgina web www.comercio-exterior.es han estat inclosos conforme als principis de la bona fe que el nostre sistema contractual defensa, amb informaciˇ procedent total o parcialment de fonts externes a la pr˛pia entitat raˇ per la qual www.comercio-exterior.es. no serÓ responsable en manera alguna de la inexactitud, absŔncia d'informaciˇ o no actualitzaciˇ dels continguts oferts. En cas de succeir qualsevol problemÓtica en relaciˇ a continguts externs a www.comercio-exterior.es, l'entitat recomana als usuaris que acudeixin directament davant a aquestes empreses responsables dels continguts erronis.

Per contra tots aquells continguts procedents de fonts internes estaran degudament identificats amb el seu copyright i protegits pel mateix. L'entitat es reserva per si mateixa el dret o facultat d'efectuar qualsevol canvi a qualsevol moment sense necessitat de previ avÝs emparant-se en els drets que aquest copyright els concedeix. Tots els continguts inclosos en la pÓgina procedents de fonts internes que portin el seu signe identificatiu de copyright, sˇn responsabilitat ˙nica i exclusivament de www.comercio-exterior.es, responent pels errors o omissions de la informaciˇ o contingut en ella publicada havent d'acudir els clients cap a la mateixa entitat en les seves reclamacions.

INFORMACIË DE LA PUBLICITAT DEL GOOGLE ADSENSE

Google utilitza empreses publicitÓries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. ╔s possible que aquestes empreses usin la informaciˇ que obtenen de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreša, adreša de correu electr˛nic o n˙mero de telŔfon) per oferir-li anuncis sobre productes i serveis que li resultin d'interŔs. Si desitja obtenir mÚs informaciˇ sobre aquesta prÓctica i conŔixer les seves opcions per impedir que aquestes empreses usin aquesta informaciˇ, accedeixi a: https://www.google.com/adsense/login/es/.

Per a mÚs informaciˇ poden consultar amb info@comercio-exterior.Ús